Законопроект, у якому встановлюється порядок обліку та практичного застосування реєстраторів розрахункових операцій, було розглянуто в рамках шостого засідання Ради з розвитку підприємництва малого масштабу, яке відбулося у межах Офісу Президента.

Додатково у засіданні брали участь голова фінансового комітету ВРУ Данило Гетманцев та головуючий СейвФОП Сергій Доротич. Вони також вивчили проект закону, який готувався більше ніж 6 місяців за безпосередньої участі підприємців – про це повідомляє офіційний інтернет-портал Президента України.

За результатами вивчення та розгляду законопроекту членами Ради було підтримано запропоновані новації. Вони стосуються порядку автоматизованого створення цифрових податкових декларацій тих підприємців, які працюють з реєстраторами розрахункових операцій. Також у підготовленому проекті розглянуто боротьбу з ігноруванням обов’язкової процедури оподаткування.

Стосовно деяких питань члени засідання мали різні думки. Наприклад, виникли суперечливі погляди на обсяг прибутку, за неперевищення якого представники II та III груп оподаткування могли б не застосовувати РРО. Також було проведено обговорення правил облікування товарних запасів. При цьому Юлія Свириденко – Голова Ради – наголосила на надзвичайній важливості швидкого формування компромісних рішень, які збільшать підтримку з боку народних депутатів.

Зацікавила послуга? 🤗
Залиште заявку! Ми з вами зв'яжемось!

    Надалі Рада обговорюватиме основні положення законопроекту в рамках майданчика Комітету ВР з питань фінансів, а також вдосконалення податкової та митної політики. До процедури залучатимуть представників Ради з питань сприяння розвитку в Україні малого підприємництва та бізнес-середовища.

    Комітет ВР також планує організувати робочу групу, яка займатиметься питаннями удосконалення законів про спрощене оподаткування та їхнім впровадженням для суб’єктів РРО.

    Оцініть статтю, пліз
    Рада з питань малого підприємництва розглянула проект закону про РРО Законопроект, у якому встановлюється порядок обліку та практичного застосування реєстраторів розрахункових операцій, було розглянуто в рамках шостого засідання Ради з розвитку підприємництва малого масштабу, яке відбулося у межах Офісу Президента. Додатково у засіданні брали участь голова фінансового комітету ВРУ Данило Гетманцев та головуючий СейвФОП Сергій Доротич. Вони також вивчили проект закону, який готувався більше ніж […]
    5 1 5 1